fbpx

NISU ALEUROON. Toote eelised.

MIlline on toote Grainwise Tarwe Aleurone mõju?


TOOTE EELISED. Grainwise Tarwe Aleurone (Nisu aleuroon)  tervislik mõju tuleneb järgmistest omadustest:

100% looduslik. Grainwise Tarwe Aleurone on üks nisutera seitsmest kihist (aleuroonkiht), mis on teraviljast eraldatud arvukate valgukehade poolt. Kasutatud eraldamise tehnika on ainulaadne ja selle patent kuulub Bühler Grain-Wise’ile. Aleuroonkiht sisaldab juba looduslikult vitamiine, mineraale ja teatud happeid. Loomulik koostis tagab organismis väga hea imendumise.

Põletikuvastane. Uuringud näitavad, et Grainwise Tarwe Aleurone mõjutab positiivselt kogu verepilti. Valgete vereliblede hulga kasv tõstab immuunsust (valge verelible=immuunrakk).

Antibakteriaalne. Fütiinhappe (mis hävitab baktereid) sisalduse tõttu mõjub Grainwise Tarwe Aleurone antioksüdandina (neutraliseerib kahjulikke mõjusid ja toetab ensüümide tootmist ning hormoon- ja immuunsüsteemi) ja põletikuvastasena (omadus, mis mõjub positiivselt põletiku poolt soodustatud nahahaiguste korral).

Tõstab taastumisvõimet. Grainwise Tarwe Aleurone aeglustab südame tööd ja kiirendab organismi taastumist pärast stressirikast perioodi ja/või pingutust. Kreatiini-kinaasi näitaja vähenemine veres on märk sellest, et rakkude hävimine toimub aeglasemalt, mis tähendab, et looma füüsiline vorm on parem.

Toetab immuunsüsteemi. Uuringud näitavad, et Grainwise Tarwe Aleurone mõjutab positiivselt verepilti. Grainwise Tarwe Aleurone tõstab gammaglobuliinide, eosinofiilide ja leukotsüütide tootmist, mis mängivad olulist rolli parasiitide, viiruste ja bakterite hävitamises ning omavad positiivset mõju tõuaretuses.

Taastab soolestiku bakterite tasakaalu. Tänu nisu aleuroonkihis sisalduvatele kiudainetele paraneb toitumise kvaliteet ja soolestiku mikrofloora ning alaneb mao pH-tase.

Suurendab vitaalsust. Grainwise Tarwe Aleurone suurendab punaste vereliblede tootmist, mis omakorda hoolitsevad kopsude ja teiste kudede hapnikuga varustamise eest, ja see tõstab energiataset. Energiataset tõstab ka tootes sisalduv B-vitamiin.

Antud väärtuslikku komponenti on kasutatud tootes Horsefoodthebest Sport Recovery+, HorSeMolen Joint Gold toodetes, mis on ka meie e-poe tootevalikus.

Allikas: VanCorp Agenda/Editie 2018