fbpx

HEA UUDIS! Horsefoodi müslid on nüüd pakendatud modifitseeritud atmosfääriga keskkonda!

PARIM SAI VEELGI PAREMAKS!


Alates juulikuust`2020 on muutunud Horsefood`The best müslide pakendivorm ja nüüd kasutatakse selleks “MAP tehnikat”(Modified Atmosphere Packaging).

Selle tehnoloogia abil viiakse pakendi hapnikusisaldus väga madalale tasemele ja asendatakse lämmastikuga, et vältida oksüdeerumist ja aeroobide arengut. Hapnikusisaldus on nii madal, et loodusliku värskuse kadu on välistatud. Pakend on õ h u k i n d e l ja sellega saavutatakse järgmised eelised:

* säilivusaeg pikeneb ühe kalendriaastani!

* mineraalide ja vitamiinide kvaliteet säilib veel paremini!

* müslid säilitavad värvi, maitse ja aroomi, st et söödakoti avades on müsli nii värske nagu oleks just “ahjust tulnud”!

* saab ka kõrgematel (kuni +25o C) temperatuuridel ohutult säilitada ja sööt ei ole nii niiskuskartlik!

* plastikust sisemine kott tagab mugava ja ohutu transpordi. Sisemise kilekoti saab paberkotist eraldada ja taaskasutada.

Modifitseeritud atmosfääris pakendatud hobusesööt on ka keskkonnasäästlik, sest pikk säilivusaeg tagab võimaluse, et sööt kasutatakse ära “parim enne” kuupäeva ja toiduraiskamist on vähem.

See pakendivorm on hobusesöötade tööstuses revolutsiooniline ja me oleme väga rõõmsad ja uhked, sest antud tehnoloogiat hakkas esimesena Hollandis kasutama just Horsefood`The best!

#whenonlythebestisgoodenough