fbpx

Head asjad tulevad ise Meie juurde!

…eelmise aasta lõpus kui poisi hobune „pistis siin rinda” erinevate vigastustega, vaatas Tuutu kasvataja Hollandist üle meie hobuse söödaratsiooni ja videomaterjali hobuse allüüridest. Tema mõte oli selline, et nii nagu ei sobi teatud toiduained osadele inimestele, tuleb ka hobusele valida temale sobilik sööt! …Loom, kes sööb temale mitte sobilikku jõusööta, võibki olla vigastustele altis ning ka juba tekkinud vigastustest paranemine võib venida ja nagu muuseas, saatis uue söödaratsiooni Horsefoodi söötadega ning seda koos lühikese märkusega, et ma võin aidata Teil ühe aluse Eestisse transportida:)

Hakkasin seda Hollandlaste brändi uurima. Ligemale kaks kuud tuhnisin vabadel hetkedel erinevates materjalides ning foorumites ja mida rohkem ma asja süvenesin, seda enam mulle see bränd sümpaatseks sai:) Jah, kindlasti ei ole HORSEFOOD the best näol tegemist nn „meediaseksika söödabrändiga” hobumaailmas! See ei ole olnud kontserni Van Corp Loomasöödad eesmärk, sest lisaks väga kvaliteetsetele hobutoodetele, valmistatakse nende kahes modernses tootmisüksuses ka söötasid teistele karjaloomadele.

HORSEFOOD the best „põnevasse hobutoodete perre” kuulub ligemale 100 erinevat toodet: 13 erinevat nimetust graanulsööta ning sama suur hulk müslisid. Sealt leiab ka öko-kvaliteediga graanulid, mis vastavad SKAL Standardile. Lisaks kuuluvad veel nende toodetevalikusse spetsiaal- ning individuaalsöödad, söödalisandid, erinevad hooldustooted ning muidugi tervislikud hobumaiustused.

Mis teeb Horsefoodi söödad erilisteks? Graanulitesse peidetud vitamiinid omavad nn unikaalset kaitsvat kihti. Selline tehnoloogia takistab vitamiinide õhku lendumist ning väärtuslike toitainete hävinemist tootmisprotsessi ja säilitamise käigus. Kaetud vormis on lisatud ka biotiini, seda siis karvavälimuse ning kabjamaterjali parendamiseks. Lisaks sisaldavad kõik kontsentreeritud söödad aminohappelist ühendit vaskkelaat (orgaaniline vask)  Mitmed söödad sisaldavad Omega-3/Omega-6 asendamatuid rasvhappeid. Just viimased uuringud on näidanud, et need ühendid alandavad põletikuprotsesse loomaorganismis ja omavad positiivset mõju pingutustest taastumisel. Pärmikultuure leiab päris mitmetest toodetest, mis pakuvad tõhusat tuge loomaorganismi enese soolefloora bakteritele. Nimelt, elujõulised bakterid suudavad sööta seedida efektiivsemalt ning tagavad sellisel moel täiuslikuma toitainete kättesaadavuse ning omastatavuse. Söötade madal suhkrusisaldus on kindlasti märkimistvääriv argument! …Läbimõeldud mikrobioloogia, naturaalsed maitsed ja -koostisosad, puhas tooraine ning taskukohane hind! See on olnud Hollandi perefirma Van Corp missiooniks ligemale 50-aastat!

Ühesõnaga… Arusaadavalt oli tekkinud väga tobe olukord. Tuutu väga intelligentse hobusena lahendas selle ja ükspäev lihtsalt lõpetas selle sakslaste sööda söömise. Nüüd oli otsustamine kergem, sest ega ma muidu rahu oleks saanud:) Koostöös HORSEFOOD the best tootejuhiga valisime esimesed enimsobivad tooted Eestimaa hobustele!

Ja ma loodan, et leian toredaid mõttekaaslasi sellel käänulisel teel! Ikka head, Kadri.